INTRODUCERE
Acest SITE WEB a carui adresa este www.send92.ro, denumit in continuare "SITE WEB"), este detinut si operat de catre S.C. SEND92 IMP EXP S.R.L. si este oferit in scopuri de informare. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/1441/1992, CUI: RO 144154, denumita in continuare "SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE")

UTILIZAREA SITE WEB-ULUI
Politica de confidenţialitate descrie modul de colectare a datelor personale, tipurile de date personale si modul în care putem utiliza aceste date.

Vă incurajăm să cititi această Politică inainte să folositi SITE WEB-ul nostru. Folosind acest SITE WEB, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei Politici.

Prin prezenta pe acest SITE WEB, in calitate de utilizator sau vizitator, acceptati sa folositi SITE WEB-ul in conformitate cu aceste politici, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor personale si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe SITE WEB sunt procesate conform prevederilor legale.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest SITE WEB.

CE INFORMAȚII COLECTĂM Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand completezi un formular pe SITE WEB-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter (daca exista aceasta facilitate in SITE WEB).

FORMULARUL din cadrul paginii de CONTACT:
- Nume
- Prenume
- Adresa e-mail
- Telefon
- Adresa (inclusiv oras si judet)

În cadrul sectiunii NEWSLETTER:
Datele cu caracter personal pe care le folosim sunt:
- Nume
- Prenume
- Adresa e-mail

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE prelucreaza datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:
- pentru incheierea sau executarea unui contract/factura la care dumneavoastra sunteti parte;
- pentru a comunica, raspunde la intrebari si solicitari prin intermediul casutei de e-mail;
- pentru a va oferi informatii cu privire la oferte comerciale/servicii;
- pentru activitati de marketing, dar numai in situatia in care am primit consimtamantul in prealabil;
- pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;
- pentru alte informatii, inclusiv despre exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate.

Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens, înregistrându-vă, in cadrul sectiunii newsletter, pentru a primi informaţii despre produsele şi serviciile noastre. Puteţi alege oricând să întrerupeţi primirea acestor materiale. Trebuie doar să bifati butonul de DEZABONARE sau să trimiteţi un răspuns cu solicitarea dumneavoastră.

ALTE FORME DE DATE PERSONALE

Cookie este un fragment de informaţie trimis de o pagină web, salvat de browser-ul calculatorului, pe hard disk. Acesta reţine informaţii de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experienţa (adică a afisa informatii dinamice, publicitare, care au legatura cu interesul dezvoltat in procesul de navigare online) şi a aduna informaţii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de internet, ţara de origine a vizitatorilor şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe SITE WEB.

Fişierele jurnal sunt folosite pentru evaluarea numarului vizitatorilor şi a face analiza tehnica a site-ului web. Aceste informaţii se folosesc pentru a afla câte persoane vizitează SITE WEB-ul. Ajuta la organizarea si constructia paginilor web într-un mod atractiv pentru utilizatori, pentru o vizualizare optima în browser şi a oferi vizitatorilor pagini mai utile. Se pot inregistra informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai SITE WEB-ului.

Google Analytics acesta este un instrument care ajută la măsurarea eficienţei unor campanii de optimizare si promovare a SITE WEB-ului şi modul în care vizitatorii folosesc pagina web. Meniurile "SETTINGS/OPTIONS/TOOLS" din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie şi cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Nu uitaţi însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest SITE WEB, exceptand urmatoarele exceptii:
- cu acordul vizitatorului/clientului/utilizatorului;
- daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de vizitatorului/clientului/utilizatorului.
- in cazul in care informatia este necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca, in mod implicit, sunt prelucrate doar date cu caracter personal strict necesare pentru fiecare scop specifi (de ex. livrarea produselor comandate, procesarea informatiilor privind plata).
- suntem obligati sa transmitem date cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca este prevazut intr-o dispozitie legala, previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala, protejeaza siguranta individului sau siguranta publica sau aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii juridice.
- daca activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE MINORILOR SUB 16 ANI

Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE nu colecteaza cu bună știință pe SITE WEB-ul său date cu caracter personal de identificare de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 16 ani) si nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.

Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat catre SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. In cazul in care SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum si daca datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu varsta sub 16 ani.

DREPTULURILE DE AUTOR

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE detine drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor materialelor continute in acest SITE WEB, incluzand drepturile de autor si marci inregistrate. Orice persoana care acceseaza acest SITE WEB se obliga sa nu copieze, distribuie, reproduca sau transmite, parti sau intregul continut al acestui SITE WEB. Nu puteti reproduce parti din acest SITE WEB intr-o alta pagina web si nici sa creati link-uri catre alte pagini web fara acordul SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. Nu puteti folosi aceste SITE WEB pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre SITE WEB, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in scopurile amintite mai sus, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si:
- nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre noi (inclusiv obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra;
- daca nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Siguranta datelor personale inscrise pe SITE WEB-ul constituie una dintre prioritatile SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. Cu toate acestea, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu va reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordam cea mai mare importanta aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionam să rămânem pe deplin conformati prevederilor legale în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil ca SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE sa va ceara sa confirmati identitatea, printr-o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul primit de la SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

DREPTURI

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016, persoanele înregistrate, sub rezerva anumitor conditii legale, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
• dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem;
• dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
• dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
• dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;
• dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
• dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra;
• dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a SITE WEB-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii SITE WEB-ului si SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE in privinta utilizarii SITE WEB-ului. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Nu uitaţi că atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe SITE WEB-ul nostru pe o altă pagină web, prezenta politica de confidenţialitate nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul SITE WEB, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

CONTACT

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile pentru:
- a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat
- a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal
- a ne spune să nu vă mai trimitem informaţii despre produsele şi serviciile noastre
- a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.
ne puteţi contacta prin: email la Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

- prin poștă la adresa: Adresa: Str. George Cosbuc, nr.54, Pitesti, Jud. Arges, CP: 110103.

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE nu practica SPAM.

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen