send92Activitatea la SEND 92 a inceput cu cativa muncitori si cu cei 4 frati DURDUI. In dorinta promovarii in Arges a unor produse noi, cu caracteristici deosebite fata de cele traditionale, SEND 92 a trecut la producerea geamurilor termopane si a tamplariei din PVC.

Punctul de lucru se afla in Pitesti str. G.Cosbuc NR 54, avand o hala de productie de aproximativ 6000 mp unde isi desfasoara activitatea peste 180 muncitori. Capacitatea de montaj o demonstreaza cele 17 echipe, dotate cu echipament special pentru lucrarile de montaj.

 

Cea mai cunoscuta si mai bine plasata firma pe piata, SEND 92 are in prezent 150 dealeri in judetele DIMBOVITA, OLT, DOLJ , GORJ, VILCEA, CONSTANTA, HUNEDOARA.

SEND 92 prin raportul calitate – pret a castigat un nume.

 

nicolae durdui

"Frumusetea functionala este masura tuturor lucrurilor, dar in mod special in cazul aspectului fatadelor si ferestrelor. Acestea stabilesc in mod esential individualitatea si stilul de viata al proprietarului."

Program de lucru

Luni-Vineri 8:00-17:00

Sâmbătă 8:00-12:00

Duminica Inchis

I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.
Maggiori informazioni Ok Rifiuta