Design 2D

salamander design 2dSistemul clasic DESIGN 2D are un design atractiv si o functionalitate deosebita. Faltul dublu inclinat, intariturile pe zona de prindere, armatura mare si baghetarea inteligenta asigura o prelucrare usoara, functionalitate si rezistenta deosebita pe toata perioada exploatarii ferestrei.

Folosind acest profil PVC se pot fabrica ferestre cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si usi cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica, putand astfel sa raspundem la aproape orice tip de solicitare.

Sistemul de profile PVC SALAMANDER 2D este un profil solid, cu o latime constructiva de 60mm si trei camere de izolare, elegant datorita liniilor suple si al unui design distinctiv care inspira incredere. Aceste date fac profilul sa se incadreze in clasa A, fiind solutia optima pentru clima din Romania.


salamander design 2d
Marele avantaj al acestui profil pvc, pe langa cele tehnologice si ecologice, este aspectul financiar. Tamplaria fabricata de compania SEND92 folosind aceste profile corespunde cerintelor financiare actuale, asigurand o calitate corecta cu un pret avantajos.

Pe langa aspectul financiar avantajos mai trebuie sa enumeram cateva argumente care faciliteaza promovarea produsului, caracteristici intalnite doar la profile de clasa superioara, cum ar fi:

 • sisteme cu 3 camere asigura o stabilitate optima si o izolare termica ridicata,
 • falt dublu inclinat
 • adancime constructiva de 60mm
 • fereastra are protectie fonica de pana la 45 dB
 • fereastra (ansamblu cu sticla si armatura) ofera o izolare termica 0.93 1,4 W/m² K
 • clasa de siguranta la efractie CLASA 2 (DIN V ENV 1627)

 

 

Sursa: www.pvc-termopan.ro

Program de lucru

Luni-Vineri 8:00-17:00

Sâmbătă 8:00-12:00

Duminica Inchis

 • Sediu social

  Str. George Cosbuc, nr.54, Pitesti, Arges, Romania

 • Email

  Tamplarie PVC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 • Telefon/Fax

  Tel: 0248 28 80 80
  Fax: 0248 28 27 27

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU